Ferestre din lemn stratificat

Ferestrele din lemn stratificat reprezintă soluţia optimă, atât din punct de veder tehnic, cât şi estetic. Acestea permit corelarea vizuală cu concepţia plasică a faţadelor, cât şi o coerenţă ambientală a spaţiilor interioare.

Fiind realizate din lemn stratificat, ferestrele îşi menţin dimensiunea şi geometria iniţială în orice condiţii climatice, indiferent de oscilaţiile termice şi de umiditate. Tratamentul superficial este realizat cu lacuri şi coloranţi ecologici care contribuie la protejarea materialului lemnos pe durată foarte lungă.

Vitrajul din geamuri termopan sau tripan asigură un iluminat natural sănătos şi confortabil, precum şi o izolaţie fonică şi termică şi, implicit un nivel înalt de economie de energie. La solicitarea clienţilor ferestrele cu geam termopan pot fi realizate din sticle cu tratamente superficiale speciale pentru protecţia impotriva supraîncălzirii, utile în general pentru faţadele sud şi vest.

Obloane

În completarea ferestrelor la partea exterioară se pot realiza obloane din lemn de orice formă având funcţia de parasolar, antiefracţie sau pur şi simplu cu rol decorativ.

Ferestre din lemn masiv

Model 1

Ferestre din lemn masiv

Model 2

Ferestre din lemn stratificat

Model 3

Ferestre din lemn masiv

Model 4

Ferestre din lemn masiv

Model 5

Ferestre din lemn masiv

Model 6

Ferestre din lemn masiv

Model 7

Ferestre din lemn masiv

Model 8

Fereastra curba din lemn triplu stratificat

Model 9

Fereastra lemn stratificat cu geam termopan

Model 10

Ferestre din lemn stratificat

Nu de puține ori ai auzit atenționarea “Nu-ți pune ferestre din lemn – lemnul lucrează, e pretențios – nu e cea mai bună soluție pe termen lung!”. Ceea ce nu mulți știu, este faptul că metodele de prelucrare a lemnului au evoluat și s-au găsit numeroase soluții pentru a combate efectele negative ale transformărilor în timp ale lemnului.

Stratificarea lemnului care trece prin diferite metode de prelucrare esențiale, realizate la standarde înalte în cadrul firmei Silva Nobilis, împiedică deformarea ferestrelor în timp, oferind astfel o garanție mai îndelungată, cât și caracteristici pozitive în relația cu mediul înconjurător.

În cazul în care dorești să afli mai multe despre ferestrele din lemn stratificat și metodele de prelucrare al lemnului în cadrul firmei Silva Nobilis, ia legătura cu noi!

Ai nevoie de ferestre din lemn stratificat?

CERE O OFERTĂ DE PREȚ