Scări interioare din lemn

Scările reprezintă elemente funcţionale şi vizuale de o importanţă majoră pentru configurarea unei ambianţe pretenţioase şi confortabile. În acest sens venim în întâmpinarea preferinţelor clienţilor cu cele mai variate soluţii. Se pot realiza trepte din lemn stratificat pe structuri având diferite configuraţii geometrice realizate din beton, metal sau scări realizate integral din material lemnos. Scările pot avea balustrade  confecţionate din lemn, metal sau sticlă, precum şi orice combinaţie dintre aceste materiale, în funcţie de conceptul general al spaţiului.

Model 1

Model 2

Model 3

Model 4

Model 5

Model 6

Model 7

Model 8

Scări interioare din lemn

Pentru a preveni efectele negative ale transformărilor în timp ale lemnului, treptele sunt realizate din lemn masiv de stejar, stratificat.

Modelele de scări realizate de Silva Nobilis sunt diversificate și se adaptează ușor specificațiilor clientului sau stilului încăperii.

Silva Nobilis execută atât trepte care “îmbracă” o scară din beton sau din metal, cât și trepte cu susținere proprie, cu structură de rezistență din același material lemnos. Finisarea acestora cu grunduri și lacuri se realizează în fabrică.

În cazul în care dorești să afli mai multe despre scările din lemn masiv și metodele de prelucrare al lemnului în cadrul firmei Silva Nobilis, ia legătura cu noi!

Ai nevoie de scări interioare din lemn?

CERE O OFERTĂ DE PREȚ